< alle projecten

Opdrachtgever

KMPS

Releasejaar

2016

Beschikbaar op

< alle projecten

Met de BHV App van Kompas Veiligheidsgroep kunt u eenvoudig en snel een BHV Alarmsysteem opzetten.
U kunt in één opslag zien welke BHV'ers aan- en afwezig zijn op uw locaties!

-BHV-Team-
In één oogopslag inzicht in het complete BHV-Team. Alle aanwezige BHV'ers worden real-time weergegeven. De aan- en afwezigheid van BHV'ers wordt automatisch geregistreerd door middel van GPS.

-Meldingen-
Calamiteiten kunnen eenvoudig en snel gemeld worden. Hiernaast kan vanuit de app zowel het interne noodnummer als 112 (met een automatische interne melding naar de BHV'ers) gebeld worden.

Bij een calamiteit krijgen alle BHV'ers een melding op hun telefoon. Meldingen kunnen direct geaccepteerd worden in de app, hierdoor weten alle BHV'ers wie naar een bepaalde melding gaat.

-Certificaten-
De behaalde certificaten staan overzichtelijk weergegeven in de app. Deze digitale certificaten zijn een perfecte vervanger van het pasje of papieren certificaat. De geldigheid van de certificaten staat duidelijk vermeld.

-Oefenvragen-
BHV'ers kunnen hun BHV-kennis eenvoudig op peil houden met de oefenvragen. Iedere maand kunnen nieuwe oefenvragen gemaakt worden.

-Dashboard-
Het multifunctionele dashboard geeft toegang tot een compleet overzicht van de BHV-organisatie. Het BHV-Team en alle aanwezige BHV'ers zijn eenvoudig terug te vinden. Hiernaast zijn er overzichten van de geldigheid van certificaten en de gemaakte oefenvragen.

we
love
apps